Ohjeet M2 integraatioon

M2 integraatio aktivoidaan korttikohtaisesti Zevoyn Hubissa. Zevoy lähettää tapahtumat M2:lle kerran päivässä.

Admin-käyttäjät voivat helposti aktivoida M2-integraation korttikohtaisesti.

Ole yhteydessä myyntiedustajaan tai asiakaspalveluumme, jos haluat aktivoida integraation. Tämän jälkeen:

1. Mene Hubin Cards-sivulle ja valitse käyttäjän kortti.
  2. Rekisteröi kortti M2:een kirjoittamalla M2-käyttäjätunnus ja painamalla Enroll.
    Huomioithan, että jos käyttäjällä on useampi kuin yksi kortti, M2-käyttäjätunnus on lisättävä kaikkiin kortteihin erikseen.
  3. Valmis!
Käyttäjät saavat maksutapahtumat M2-sovellukseensa kerran päivässä.