Mitä ovat tagit?

Tagit ovat kätevä tapa yhdistää kulut esimerkiksi projekteihin, kustannuspaikkoihin tai asiakasnumeroihin.

Zevoyssa voit luoda kolmen eri tyyppisiä tagejä:

Fixed select -tagit luovat valmiin listan josta kortinhaltijat voivat valita.
Open select -tagit antavat kortinhaltijoille mahdollisuuden myös lisätä omia arvoja listaan. Free text -tagit antavat kortinhaltijoille mahdollisuuden kirjata arvoja vapaasti.

Voit luoda tägejä Settings -sivun Tags -välilehden alta.

1. Klikkaa + New Tag.

2. Nimeä tagi.

3. Valitse tagin tyyppi pudotusvalikosta.

4. Luodessasi Fixed select tai Open select -tageja voit lisätä uusia arvoja klikkaamalla +Add. Lisää kaikki haluamasi arvot. Arvojen tulee täsmätä mitä käytät kirjanpito- ohjelmassasi.

5. Lopuksi klikkaa veilä kerran +Add ja Create Tag.

Tagit voi erottaa nimiin ja koodeihin. Kun luot uuden tagin:

1. Aseta tyypiksi pudotusvalikosta Fixed select tai Open select.

2. Valitse Separate tags into name and code

3. Nimeä arvo (tämä tulee näkyviin kortinhaltijoille) ja lisää koodi (numeroarvo kirjanpitoon). Lisää kaikki haluamasi arvot. Numeroarvojen tulee täsmätä mitä käytät kirjanpito-ohjelmassasi.

4. Klikkaa Create Tag.

Käytätkö Netvisoria tai Procountoria? Löydät ohjeet miten tuoda tagit suoraan kirjanpidosta Integraatiot osiossa.