Miten vien kuluni kirjanpitoon?

Hubissa voit luoda kuluraportteja jotka sisältävät ostotapahtumien tiedot, kuitit ja tiliöintitiedot.

Voit viedä tiedot kirjanpito-ohjelmaasi joko suoran integraation kautta tai lataamalla raportteja Hubista.

Raportteja luodaan Export-sivulla. Voit tarkastella sekä ladata aiempia raportteja History-alasivulta.

1. Valitse aikaväli jolta haluat viedä kuluja.

2. Valitse kirjanpito-ohjelmasi Template -kohdasta.

Jos valikosta ei löydy kirjanpito-ohjelmaasi, valitse Zevoy Default Template. Jos integraatio on yhdistämättä tai yhteys on katkennut, sinua pyydetään luomaan yhteyttä ohjelmaan.

3. Valitse Mark selected expenses as exported. Näin kulut siirtyvät Expenses -sivun alla Approved -tilasta Exported -tilaan.

4.   Klikkaa Export.

5.   Jos käytössäsi ei ole integraatiota, voit nyt ladata CSV- sekä PDF-tiedoston.

6.   Voit nyt ladata raportit kirjanpito ohjelmaasi.

PDF-tiedosto sisältää kaikki kuitit ja CSV-tiedosto sen lisäksi kaikkien ostotapahtumien tiedot ja muut tiliöintitiedot.

Huomioi, että raporttiin sisällytetään vain hyväksytyt kulut.

Haluatko viedä kulusi integraation avulla kirjanpito-järjestelmääsi?

Katso Procountor ohjeet täältä.
Katso Netvisor ohjeet täältä.