Miten tuoda tagit Procountorista Zevoyhin

Tuo helposti dimensiot Procountorista Zevoyhin!

1. Aloita aktivoimalla integrointi Procountoriin, jos se ei ole vielä tehty. Zevoy Hubin Settings-sivulla, siirry Export-välilehteen ja valitse Activate Procountorin alla.
  2. Kirjaudu sisään Procountor-tunnuksillasi ja hyväksy yhteys.
  3. Siirry tämän jälkeen hubin Settings-sivulle ja avaa Tags-välilehti. Luo uusi tai avaa jo valmiiksi luotu tagi. Huomioithan tässä, että tagien nimet täytyy olla täysin samat Procountorissa ja Zevoyssa.
  4. Kun olet luonnut tagin, valitse Import from Procountor.
  5. Nyt teidän tagit ovat saatavilla myös Zevoyn puolella!