Miten tuoda tagit Netvisorista Zevoyhin

Tuo helposti laskentakohteet Netvisorista Zevoyhin!

1. Aloita sallimmalla Laskentakohdelistan nouto Netvisorissa, menemällä kohtaan Rajapintaresurssien käyttöoikeudet → Laskentakohteet.
  2. Jos integraatiota ei ole aktivoitu, aktivoi se Zevoyn hubissa. Tämä onnistuu kohdasta Settings → Export → Netvisor. Lisää käyttäjätunnus ja API-avain ja yhdistä Netvisoriin. Täältä tarkemmat ohjeet miten järjestelmät yhdistetään.
  3. Siirry tämän jälkeen hubin asetuksiin (Settings) ja avaa Tags-välilehti. Luo uusi tai avaa jo valmiiksi luotu tagi. Huomioithan tässä, että tagien nimet täytyy olla täysin samat Netvisorissa ja Zevoyssa.
  4. Kun olet avannut tagin, paina oikean yläkulman kolmea pistettä ja valitse Import from Netvisor.
  5. Nyt teidän tagit ovat saatavilla myös Zevoyn puolella!

Voinko päivittää valmiiksi asennettujen tagien listoja?

- Kyllä, listoja voi päivittää ilman että Zevoy luo useampaa samannimistä tagia. Uudet tagit jotka on luotu Netvisoriin tulevat myös Zevoyhin.

Mitä tapahtuu jos poistan Netvisorista tagin joka on haettu Zevoyn puolelle?

- Zevoy päivittää listan ja arkistoi tagit jotka eivät ole enään käytössä seuraavan kerran kun viet tagit.