Miten lisään verokoodeja Zevoy Hubiin?

Voit lisätä kirjanpito-ohjelmasi käyttämiä verokoodeja Tax codes -osion alle Accounting sivulla Settings-sivulla.

1. Klikkaa + New tax code.

2. Lisää verokoodin nimi ja tarvittaessa kuvaus.

3. Valitse verokoodin tyyppi: yleinen (standard) tai käänteinen (reverse).

4. Valitse, tai tarvittaessa luo uudet, tilit saamisiin (ingoing) ja velkoihin (outgoing).

5. Tallenna!

Yleinen arvonlisävero - kun arvonlisävero sisältyy hintaan ja palautetaan myöhemmin.

Käänteinen arvonlisävero - erikoistapauksissa (esimerkiksi jos ostat palveluita kotimaan ulkopuolelta, mutta EU:n sisältä) arvonlisävero ei sisälly hintaan ja maksetaan sekä palautetaan erikseen kotimaassa.